Disclaimer

Aansprakelijkheid

Traanman Accountants & Belastingadviseurs stelt op deze website informatie ter beschikking.

Deze site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Traanman Accountants & Belastingadviseurs is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Externe links

Deze website kan links naar websites bevatten die niet door Traanman Accountants & Belastingadviseurs worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Traanman Accountants & Belastingadviseurs controleert de inhoud van die websites niet en kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van die websites.

Copyright

Niets van deze website mag zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Traanman Accountants & Belastingadviseurs worden gebruikt of gereproduceerd.